Hoe kan ik het maximum aantal dagen dat een gast kan annuleren wijzigen?

In de host-omgeving kan je de advertentie kiezen waarvoor je de annuleringsvoorwaarden wilt wijzigen. Klik op het potlood-icoon (rechtsboven) om de details te bewerken. In de bewerkingsmodus is er een tabblad met Boeking Instellingen. Hier kan je de maximale dagen aangeven waarop een gast de boeking voor de startdatum kan annuleren. Wanneer je dit hebt aangepast naar het gewenste aantal dagen, dan kan je de bewerking opslaan en wordt deze automatisch actief voor de advertentie.