Last minute stedentrip

Last minute stedentrip

Het idee voor een stedentrip komt vaak spontaan op. Stel je voor; je zit op een verjaardag en iemand komt op het lumineuze idee om nog voor dit weekend een last minute stedentrip in Nederland te boeken. Ja leuk, een weekendje weg met vrienden, even helemaal weg van studie, werk en andere verplichtingen. Maar heb je wel eens geprobeerd om een last minute overnachting te boeken in bijvoorbeeld Amsterdam? Geen doen, tenzij je de hoofdprijs wilt betalen! Tenminste, dat is wat vaak wordt gedacht. Laat je niks wijsmaken! Het boeken van een citytrip is heel goed te doen als je de beste last minute aanbiedingen weet te vinden. In dit artikel lees je hoe je goedkope kamers vindt met behulp van de super handige mobiele app en website van Musjroom.

Waarom last minute reizen zo leuk is

Het boeken van een last minute vakantie of weekend weg wordt steeds interessanter. Met last minute bedoelen we dan ook écht last minute. Bijvoorbeeld; op vrijdagochtend - je hebt het weekend al in het hoofd - ontstaat bij jou het idee om een stedentrip te maken en je boekt nog voor datzelfde weekend een kamer in een toffe stad. Als je hebt ervaren dat een spontane beslissing om weg te gaan, één van de mooiste en meest intense ervaringen is, kan het zelfs verslavend werken. Dit komt doordat het je een gevoel van vrijheid geeft. Jij laat je namelijk niet weerhouden door dagelijkse verplichtingen om toch het beste uit je leven te halen. Jij bepaalt wat je wilt in het leven en onderneemt de actie om het te krijgen op het moment dat jij het wilt! Door spontane acties komen inspirerende nieuwe ideeën en mensen op je pad. En het allermooiste is dat deze mogelijkheid helemaal niet duur hoeft te zijn als je gebruik maakt van Musjroom.

Waarom Booking.com en Airbnb geen goed idee zijn

Booking.com is echt mega duur als het gaat om last minute reizen en als het je alleen om een kamer gaat waar je ‘s avonds kunt crashen, is Airbnb ook niet interessant; te duur en meer bedoeld voor een bijzondere overnachting in een accommodatie waar je niet meer weg wilt. Geen opties dus, ervan uitgaande dat je de stad wilt verkennen, door de straten zwerven, shoppen, misschien nog wat cultuur snuiven en aan het einde van de dag een leuk restaurantje op wilt zoeken om lekker te eten voordat je de kroeg induikt. Zonde om je geld te verspillen aan een overpriced last minute hotelkamer toch?

Het verschil tussen Musjroom en Airbnb

Net als bij Airbnb worden via Musjroom overnachtingen aangeboden bij particulieren. Het grote verschil zit ‘m in de accommodatie. Waar je bij Airbnb kunt kiezen uit de meest bijzondere appartementen en vakantiehuizen, gaat het bij Musjroom vooral om een goedkope overnachting die ook last minute geboekt kan worden. Zo kun je al voor minder dan 40 euro een overnachting boeken in Amsterdam of voor een paar tientjes in een andere stad in Nederland. Je kunt bijvoorbeeld een logeerkamer bij particulieren boeken, maar zelfs een slaapbank kan op deze wijze aangeboden worden voor een goedkope overnachting. Ideaal dus als je je geld liever uitgeeft in de stad dan aan de kamer waarin je ‘s avonds slaapt.

Hoe boek je de goedkoopste last minute stedentrip met Musjroom?

Een goedkope kamer boek je last minute al voor een paar tientjes (!!!) op de dag van vertrek als je Musjroom gebruikt. De website en mobiele app van Musjroom lijken enigszins op Booking.com en Airbnb, maar zijn gebruiksvriendelijker en sneller. Musjroom is meer gericht op last minute boeken. Kies de optie om voor vanavond een goedkope overnachting in de buurt te vinden en binnen enkele minuten vind jij je last minute accommodatie. Om uitgebreid te zoeken, kun je filteren op de prijs per nacht, het soort accommodatie (privé kamer, gedeelde kamer of bank) en het aantal gasten.

Boek vandaag nog de goedkoopste stedentrip met de website of mobiele app van Musjroom!!