6 leuke tips om dit voorjaar te doen

6 leuke tips om dit voorjaar te doen

Doordat er in deze periode weinig activiteiten zijn toegestaan, delen we een aantal leuke tips die wel nog mogelijk zijn om te doen.

Tip 1: Wandel het bos in

Een wandeling in het bos doet goed voor mens, geest en creativiteit. Een boswandeling wordt namelijk gezien als een unieke en zelfs magische ervaring. Door de kalmte van bewegende bladeren en dieren zal je een ontspannen gevoel ervaren en kom je helemaal weer tot rust. Dit keer geen drukke stadsgeluiden of een boze klant op werk, alleen jij en de natuur. Een wandeling in het bos werkt ook nog eens stresshormoon verlagend en komen endorfine en het geluk hormoon serotonine vrij. Zo kom jij straks weer met een goed humeur en verscherpte focus op werk.

Tip 2: Lekker aan zee uitwaaien

Als je minder van het bos houdt, dan zijn er natuurlijk nog genoeg andere opties. Kies er bijvoorbeeld voor om lekker aan zee uit te waaien en op het strand te wandelen. Overnacht in een verblijf aan de kust en geniet in de avonden van de zonsondergang en een kampvuurtje voor de marshmallows.

Tip 3: Ga met de kinderen weg

Kinderen vinden het belangrijk om tijd met hun ouders door te brengen, vooral nu de verbinding met de rest van de wereld minder is en ze snel oud worden. Daarom is het altijd een goed moment om een paar dagen weg samen met de kinderen te organiseren. Combineer een dagje aan zee met een boswandeling en onvergetelijke spelletjesavonden. Zoek samen een leuk verblijf en ga eropuit!

Tip 4: Ontdek een nieuwe stad

Gek genoeg biedt de pandemie een uitgelezen kans om nieuwe steden te ontdekken zonder dat het vol met toeristen zit. Op deze manier krijg je toegang tot de beste en leukste foto's op plekken die normaal slecht toegankelijk zijn. Er zijn zoveel leuke steden te ontdekken met ieder hun eigen karakter. Welke staat op jouw bucket-list?

Tip 5: Op de vlucht met je trouwe viervoeter

Je hond is ongetwijfeld helemaal gek op jou. En waar de meeste honden echt blij van worden, is een heerlijke wandeling met hun baasje. Sla daarom op de vlucht met je trouwe viervoeter en ga samen de natuur in of op het strand rennen en gek doen. Neem een balletje mee om te spelen en de dag van jou en je maatje kan niet meer stuk. Regelmatig grote rondjes lopen is goed voor de fysieke gesteldheid van de hond en het versterkt jullie band nog meer!

Tip 6: Fietstocht door het land

Stippel een route uit, plan overnachtingen in de steden die je wilt bezoeken en stap op de fiets! Met een fietstocht kan je pas echt alle wonderen van het land beschouwen. Tussendoor kan je de beste foto's ooit maken en je komt terug met een ervaring om nooit meer te vergeten.